1er torneig verd

1er_torneig_verd_kekolanida

Com diu l’anunci el proper dia 18 de setembre a la botiga Kekolandia de Barcelona hi haurà un torneig de Warhammer en la que només podran participar un tipus concret d’exèrcits. Aquí el que cal saber de l’esdeveniment:

 • Serà un torneig de Warhammer 6ª edició amb les següents especificacions: s’usarà el reglament anotat de cargad, els llibres d’exèrcit de Warhammer MDNR amb les propostes de revisió que estiguin vigents al moment del torneig amb dues excepcions:
  • Els orcs salvatges en porc podran dur dues armes de mà (+2 punts per miniatura).
  • Excepcionalment, la bruixa troll podrà tenir les dues opcions que hi ha hagut a Warhammer MDNR (la de la propostes de revisió (que és la que prevaldrà en tots els altres casos) però a més a més també la opció mama troll (la trobareu al llibre exèrcit pag. 52).
 • Només podran participar els següents exèrcits:
  • Orcs i gòblins (amb totes les llistes especials del final del llibre: horda snotling, gòblins nocturns…). No es podran usar personatges especials del final del llibre (Grimgor, Gorfang…) exceptuant la bruixa troll i Ghazak Khan (exèrcit hobgoblin).
  • Horda gnoblar (llista final del llibre d’ogres).
  • Exèrcit de hobgòblins (seran acceptats però dinaran a part).
  • Només es podran afegir contingents mercenaris verds (Orcos Akorazados de Ruglud, Jinetes de lobo de Oglah Khan…)
  • Tron del poder: objecte encara no inclòs al llibre d’exèrcits, trobareu les normes a DOCUMENTO DE ERRATAS de cargad.
 • Es faran tres partides a 2000 punts.
  • 1ª partida: Desplegament ocult. Es tracta de la clàssica Batalla Campal, descrita a la pàgina 199 del Reglament de Warhammer 6ª edició, però amb la següent peculiaritat: Els participants faran un esquema en un paper amb el desplegament de tot l’exèrcit i després el posaran a la taula seguint l’esquema dibuixat.
  • 2ª partida: Sangre i Gloria. Es tracta de la clàssica Batalla Campal, descrita a la pàgina 199 del Reglament de Warhammer 6a edició, però amb la següent peculiaritat:
   1. Abans de desplegar, cada jugador designarà tres personatges o unitats de l’exèrcit rival, seguint el següent ordre de prioritats: General, Portaestandarte de Batalla, Héroe, Unidad con Estandarte. Per a facilitar la feina, es facilitarà a l’adversari un llistat amb les unitats amb abanderat i personatges (sense objectes màgics) que es portarà preparada de casa. (No portar aquesta llista preparada descompta 100 PV)
   2. Es recomana que els jugadors anotin en un paper el que s’hagi seleccionat per tal d’evitar confusions.
   3. Al final de la partida cada jugador obtindrà 200 PV addicionals per cada un dels personatges o unitats designades que hagi eliminat. Els punts de victòria es calculen de la forma habitual, com s’indica a la pàgina 198 del reglament, però afegint els PV addicionals de l’escenari.
  • 3ª partida: Batalla campal amb control del camp de batalla. Es tracta de la clàssica Batalla Campal, descrita a la pàgina 199 del Reglament de Warhammer 6ª edició amb la següent excepció: l’exèrcit que domini el centre del camp de batalla al final de la partida tindrà 200 punts extres (el domini es determinarà pel qui tingui més potència d’unitat contant només unitats bàsiques de potència major a 5 a 15 cm. o menys del centre del camp de batalla)
 • Puntuació: Cada una de les tres partides atorga entre 0 i 20 punts, amb el que es pot aconseguir un màxim de 60 punts. Per determinar els punts que dona cada partida s’ha de comparar el resultat de la batalla, la diferència de punts de victòria, amb la següent taula:
Diferència de PVPuntuació
1.500+20/0
1.200 – 1.49918/2
600 – 1.19916/4
300 – 59912/8
0 – 29910/10

El Millor general serà aquell que obtingui més punts un cop jugades les tres partides. En cas d’un empat entre dos o més generals en la classificació se seguiran, per ordre, els següents criteris per desempatar: Major puntuació obtinguda en enfrontament directe; Major nombre de PV obtinguts en enfrontament directe; Major nombre de PV obtinguts en les tres partides.

 • Preu de l’entrada:
  • 8 euros si tens tot l’exèrcit pintat
  • 10 euros si et presentes amb una marea gris (és un torneig verd).
 • Premis: els diners recollits per a participar al torneig es dedicaran íntegrament per a l’adquisició de premis. Els premis es repartiran entre els participants sense tenir en compte la classificació del torneig.
 • Animositat: Recomanem als participats revisar les normes d’animositat i les seves interaccions amb els exèrcits enemics quan aquests també tenen animositat. Els generals s’abstindran de fer trampes, cridar, insultar i en general fer qualsevol cosa que es consideri desagradables en una societat civilitzada. Som humans no hobgoblins i l’animositat entre nosaltres no és acceptable. L’organització del torneig es reserva el dret d’expulsar qualsevol general que no compleixi aquestes normes. L’expulsió del torneig no dona dret a recuperar el preu de l’entrada ni a rebre els obsequis. Una persona expulsada no podrà participar a cap altre acte organitzat des de waaagh goblin.
 • Per a inscriure’s s’ha d’enviar un mail amb nom i número de telèfon a la direcció de correu eminnime1980@gmail.com Les places es reservaran per estricte ordre de sol·licitud fins a completar el nombre de places previstes.
 • Les llistes d’exèrcit s’hauran d’enviar abans del dia 5 de setembre en format pdf o exel per donar temps a l’organització de revisar-les. Si es detectés algun error es comunicaria al general per a corregir-les abans del torneig.

EMiN

5 respostes a “1er torneig verd

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: