Blog

WAAAGH Goblin i animalons

Troll_de_Pedra_caçant_Orcs_Dave_Gallagher

Un troll per fer de filler III

Per l’horda troll calien molts trolls i aquest en concret devia fer més de 20 anys que esperava a la cua de pintura. La seva funció després de participar al torneig serà acompanyar a una unitat de gòblins nocturns. Així m’estalvio pintar 4 gòblins i dono una mica de varietat a l’exèrcit. EMiN

blood_bowl_ripper_bolgrot

Ripper Bolgrot

Per fer l’horda troll vaig haver d’usar tots els trolls possibles i aquest personatge especial de l’any 1994 del joc Blood Bowl va ser “fitxat” per la unitat de trolls de pedra. La vaig pintar de blau amb ungles vermelles com era costum en aquella època i envernissar de brillant per donar-li un aspecte llefiscós.Continua llegint “Ripper Bolgrot”

Tarentola_mauritanica_drago_comu

Unions atòmiques al sostre del menjador

Els àtoms i molècules s’uneixen per diversos tipus d’enllaços com són els covalents, els iònics, els metàlics o per les interaccions electroestàtiques entre ions o grups d’ions i molècules neutres. Però hi ha altres forces atractives o repulsives febles entre entitats moleculars com per exemple les forces de van de Waals. Les forces de van derContinua llegint “Unions atòmiques al sostre del menjador”

Trolls de riu

Pel torneig verd vaig decidir portar una llista troll però no tenia cap troll pintat, pel que m’hi vaig haver de posar a corre-cuita. Afortunadament no és la primera vegada que se m’acut un projecte per fer en poc temps i ja en se alguns trucs. Un d’ells és aprofitar tot el que tinguis aContinua llegint “Trolls de riu”

Llei de Thayer

El senyor Thayer va ser un pintor paisatgista de finals del segle XVIII i principis del XIX i sembla que també li agradava molt pintar àngels. Però el que el fa ser citat aquí són els seus treballs sobre el camuflatge. Va estudiar molt els colors dels animals i va veure que en la gran majoriaContinua llegint “Llei de Thayer”

Nou carro pel waagh

Avui us porto un nou carro per l’exèrcit. Aquest està tirat per un únic paparro, però molt més gros de l’habitual. És el model fet per a impressora 3D de l’emman. El carro el vaig fer jo mateix i l’auriga és un regal d’un general goblin. A sobre del paparro hi ha dos gòblins queContinua llegint “Nou carro pel waagh”

I tu cada quan…

Segons el INE amb dades ja un pel antigues, el 49% dels Catalans considera que la mitjana perfecta per tenir sexe són dues o tres vegades a la setmana, tot i que només el 31% reconeix que ho faci. Un 29% manté relacions un cop a la setmana i un 12% una vegada cada 15Continua llegint “I tu cada quan…”

squig_night_goblin

Pastors de paparros II

Fa un temps us vaig ensenyar els meus pastors de 4ª edició, avui us presento els models restants. Aviat us presentaré una unitat amb tots els paparros i pastors de 4ª edició. EMiN

Compartir és tenir menys

El gavià argentat de potes grogues (Larus michahellis) és un ocell de grans dimensions que s’esten per Europa, nord d’Àfrica i Orient Mitjà. N’hi ha que migren, però d’altres s’han establert tot l’any en un territori. És el cas de Barcelona, on una comunitat creixent de gavians s’hi han establert i hi han prosperat. Malgrat queContinua llegint “Compartir és tenir menys”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Sigue mi blog

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: