Blog

WAAAGH Goblin i animalons

1er_torneig_verd_kekolanida

1er torneig verd

Com diu l’anunci el proper dia 18 de setembre a la botiga Kekolandia de Barcelona hi haurà un torneig de Warhammer en la que només podran participar un tipus concret d’exèrcits. Aquí el que cal saber de l’esdeveniment: Serà un torneig de Warhammer 6ª edició amb les següents especificacions: s’usarà el reglament anotat de cargad,Continua llegint “1er torneig verd”

Tapetum lucidum

El tapetum lucidum és una capa de teixit situada a la part posterior de l’ull de molts animals vertebrats.​ Pot estar situat a la retina o al seu darrera (a la coroides). La seva funció és actuar com a mirall, reflexant la llum sobre la retina, millorant la visió a la nit. El tapetum lucidum és elContinua llegint “Tapetum lucidum”

xamans góblins silvans

L’altre dia us vaig ensenyar els xaman goblin de l’Aracnarork, però faltava ensenyar un model molt més antic. Aquest de metall de 4ªedició és molt més estàtic, però el trobo graciós. Tinc molts altres models però encara sense pintar i algun sense ni imprimir. I és que últimament s’han posat de moda els patreons deContinua llegint “xamans góblins silvans”

warhammer_aranya_Aracnarok

La gran blava

La miniatura més gran del meu exèrcit és una enorme aranya blava muntada per una pila de góblins. Els góblins silvans viuen en simbiosis amb les aranyes del bosc. Les aranyes els serveixen de muntura, els hi aporten les toxines pels mags… Però als boscos també hi ha unes aranyes enormes de la mida d’edificis.Continua llegint “La gran blava”

Espècies invasores III. Quan l’invasor és envaït

La figuera de moro és una planta del gènere Opuntia. El seu nom pot donar lloc a confusió, perquè no és originària de l’Àfrica sino que prové dels deserts del nord de Mèxic. S’ha estès a altres parts del planeta per l’acció de l’home. Actualment es troba plantada en talussos i marges assolellats, sovint perContinua llegint “Espècies invasores III. Quan l’invasor és envaït”

Sarna

La sarna sarcòptica, escabiosi o ronya és una malaltia contagiosa dels mamífers, incloent-hi els humans. Està causada per un àcar diminut, Sarcoptes scabiei, que excava galeries en l’estrat corni de la pell. Els brots esporàdics o epidèmics de sarna en determinades comunitats humanes, escoles, hospitals i d’altres institucions, són relativament freqüents. En els humans, tradicionalmentContinua llegint “Sarna”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Sigue mi blog

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: