Blog

WAAAGH Goblin i animalons

goblin_nocturn_espasa

Segueix creixent el waaagh

Nova unitat de gòblins per l’exèrcit. Aquests van amb arma de mà i escut. Són els gòblins de 8ª edició. Com a detallets extres per a fer una mica diferents les unitats tenim: El músic: fet amb les restes sobrants dels pastors de paparros d’age of sigmar. El filler és un troll de Grenadier miniaturesContinua llegint “Segueix creixent el waaagh”

Nous veïns

Últimament he fet moltes entrades d’espècies invasores que s’estan introduint als Països Catalans per acció de l’home i que fan molt mal. Avui però us parlaré d’un nou ocell que tenim a les nostres terres que en principi no sembla que la seva presència sigui culpa nostre. És la Cornella emmantellada (Corvus cornix). Es tractaContinua llegint “Nous veïns”

La reina vermella i el nedador blanc

La hipòtesis de la reina roja és una hipòtesi evolutiva que proposa que els organismes han d’adaptar-se, evolucionar i proliferar constantment per sobreviure mentre competeixen amb altres organismes en continua evolució, en un entorn que a més està en canvi constant. Aquesta hipòtesis descriu la necessària adaptació continua de les especies només per a mantenirContinua llegint “La reina vermella i el nedador blanc”

Bany de cendra

L’altre dia veiem un cérvol com es rascava amb les banyes i es banyava en fang per a treure’s els paràsits. Com això dels paràsits és un mal que passa a moltes espècies, aquestes van ideant mètodes per evitar-los. Si mireu al vostre voltant és fàcil que ho veieu. Avui us porto unes imatges cedidesContinua llegint “Bany de cendra”

Abanderats

Sóc un gran afeccionat a les banderes, de fet en tinc tota una col·lecció. Tinc banderes de països, de nacions sense estat, d’equips de futbol, d’associacions, de grups armats… Quan monto una unitat de Warhammer m’encanta que també tingui moltes banderes. De fet a nivell de joc que en tingui una és beneficiós, que enContinua llegint “Abanderats”

Tant de bo tingués Autan

El camp quan ets al sofà de casa sempre és bucòlic i adorable, sobretot si el mirem a la televisió o des de l’instagram. Però possiblement el que millor defineix el camp és que està ple de bitxos que pessiguen (mosquits, puces, paparres, tabacs). Els humans em desenvolupat gran quantitat de repel·lents, però els animalsContinua llegint “Tant de bo tingués Autan”

pastors_paparros_warhammer

Buscant els límits

Si hi ha molts gòblins junts fàcilment començaran a barallar-se. Això a nivell del joc es representa amb l’animositat. Cada inici de tron es tira un dau per cada unitat amb cinc o més gòblin. Amb un 1 començaran els conflictes… Però hi ha alguns mètodes per evitar-ho, un és posar personatges o banderes queContinua llegint “Buscant els límits”

Espècies invasores VI

La gran introducció de noves especies al nostre ecosistema està fent que ja quasi sigui més fàcil trobar una espècie invasora que una d’autòctona al nostre medi! Avui us presento el morrut vermell (Rhynchophorus ferrugineus). És un escarabat originari de la polinèsia que s’ha anat escampant pel món a dins de les palmeres que s’exportenContinua llegint “Espècies invasores VI”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Sigue mi blog

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: