Una guàrdia per un gran cap

big_orc

Fa un any aproximadament varem fer una llarga campanya per decidir qui era l’amo de karak-vuit-pics. Finalment Gorfang Rotgut amb l’ajuda de Skarnish va aconseguir conquerir la fortalesa a nans i skavens.

Tenia la miniatura pintada des de llavors, però no li havia fet una guàrdia digne. Avui puc dir que he resolt aquest greuge i us presento una unitat de 19 orcs grandotes que li faran companyia.

orcs_grandotes
orc_grandot
Or
Orcs de metall de 4ª a 6ª edició

La unitat està formada per orcs grandots. El grup de comandament és el de 6ª edició, però la tropa està formada per miniatures de metall de diverses edicions (4ª-6ª edició) Això és perquè a 6ª edició els de Games Workshop van començar a ser uns cutres. Fins llavors feien moltes miniatures de cada tipus, perquè poguessis tenir varietat, però a partir de 6ª edició les miniatures de la tropa solien ser només tres o quatre models tots molt semblants entre si. Això fa que si fas una unitat de 20 individus amb miniatures de 6ª edició seran tot miniatures molt semblants. Això potser queda bé en un exèrcit disciplinat com l’èlfic, però queda molt estrany en un exèrcit com l’orc. Per aquest motiu he fet un pupurri d’edicions i trobo que ha quedat prou bé

Fins aviat.

EMiN

2 respostes a “Una guàrdia per un gran cap

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar